Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Ammattikorkeakoulu yhteistyöhön

Fin5 2010 ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhteistyöhön

Fin5 järjestelyorganisaatio ja Saimaan ammattikorkeakoulu aloittivat vuoden 2010 Fin5 -suunnistusviikkoa koskevan markkinointiyhteistyön. Saimaan ammattikorkeakoulun matkailulinjan 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoista koostuva ryhmä, n. 30 opiskelijaa, saavat Fin5 -suunnistusviikosta kevään opintokurssiinsa konkreettisen matkailutapahtuman. Opintokurssin nimi on Networking in Tourism Industry ja siinä perehdytään matkailutapahtumaan liittyvään verkostoitumiseen. Tämä on matkailulinjan yliopettajan, Mika Tonderin mielestä hieno ja ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä useimmiten opiskeluissa käytetyt caset ovat kuvitteellisia.

"Tässä tapauksessa opiskelijat pääsevät konkreettisesti näkemään ja kokemaan, mitä ison matkailutapahtuman järjestäminen verkottumisen puitteissa tarkoittaa. Ja antaahan se sellaista käytännön työkokemusta, jota jokainen jatkossa tarvitsee" toteaa Mika Tonder.

"Meitä Fin5 -järjestäjiä tämä auttaa merkittävästi, sillä tapahtuman yksi keskeinen tavoite on, että se olisi seutukunnalla ja myös potentiaalisten osallistujien mielessä tunnettu ja tiedostettu. Tarvitsemme yhteydenpitoa eri puolille mm. alueen kuntiin, viranomaisiin, järjestöihin, yhdistyksiin, yhteistyökumppaneihin ja yrityksiin, majoitusliikkeisiin, mökkien ja talojensa vuokraajiin jne. Suunnistusviikko jos mikä vaatii verkostoitumista." valottaa puolestaan järjestäjätahon tarpeita Antti Kanerva, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja.

Opiskelijat odottavat opintoihin liittyviä tekemisiä hieman ristiriitaisin tuntein. Tapahtuman suuruus ja laajuus hieman pelottaa, samoin osalle se, että suunnistus lajina on vieras. Toisaalta odotetaan innolla, että päästään jo näin aikaisessa vaiheessa opintoja soveltamaan teoriaopintoja käytäntöön.  Hanke tarjoaa opiskelijoiden mielestä myös erinomaisen mahdollisuuden oppia työssä tarvittavia kommunikointitaitoja.

Lue aiheesta sanomalehti Etelä-Saimaan juttu

24.03.2009 klo 11:48

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus