Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Arvo Paulin päivän kasvo
DELTAN Arvo Paulin juoksi H50AL sarjan voittoon FIN5-suunnistusviikolla Ruokolahdella. Päivän kasvoksi hänet valittiin ei vain hyvän kilpailumenestyksen johdosta vaan myös siksi, että hän toimii vuoden 2011 FIN5-suunnistusviikon pääratamestarina ja ratamestariryhmän johtajana.

Myös kartat tulevat olemaan Arvon käsialaa. Tuleva FIN5 käydään kahdesta eri kilpailukeskuksesta käsin. Toisessa keskuksessa voidaan hyödyntää Kisakallion urheiluopiston aluetta. Maastot ovat korkeuseroiltaan tämän vuotisten maastojen luokkaa. Kilpailijoiden on lupa odottaa riittävästi vaativuutta myös ensi vuoden radoilla.

Arvo paulin

Arvolla on meriittiä vaikka muille jakaa niin kilpailijana kuin karttojen tekijänä ja ratamestarina. Hän on vuodesta 1985 kuulunut Hiidenkiertäjiin ja kaksi vuotta myöhemmin hän oli Jukolan voittajajoukkueessa. Neljään eri Jukolaan Arvo on tehnyt kartat ja yhdessä ollut myös ratamestarina. Tuoreimpana työnä Arvolla oli tämän vuotisen Kytäjän Jukolan kartta.
Näistä Jukajärven radoista Arvo toteaa, että tänään, viimeisenä päivänä oli erinomainen suunnisturata. Eilen oli helpohko rata, mutta sen ymmärtää, kun näkee maastot, johon rata oli jouduttu tekemään. Muuten järjestelyt ovat Arvon mielestä olleet mallikkaat ja kisaviikosta on voinut nauttia. Tietyisti Arvo on katsonut kisoja myös sillä silmällä, miten voitaisiin ensi vuonna tehdä asoita vieläkin paremmin. Paljon parannettavaa ei ole löytynyt, mutta jotain pientä hienosäätöä voi aina yrittää.
Oman suunnistusharrastuksensa Arvo sanoo aloittaneensa jo nuorena poikana, sitten tuli muutaman vuoden tauko, kunnes armeijassa kipinä syttyi uudelleen ja on pitänyt miehen tiukasti harrastuksessa mukana. Kolmena viime vuotena on henkilökohtaista kilpailemista pitänyt rajoittaa jalkaan ja selkään liittyneiden vaivojen vuoksi, mutta nyt teki mieli kokeilla juoksua. Hyvin juoksu sujui, ja onnittelut Arvolle sarjansa FIN5-voitosta.
Arvo Paulin toivottaa suunnistuksen harrastajat suurin joukoin Lohjalle kokemaan FIN5-suunnistusviikon ainutlaatuista tunnelmaa.

17.07.2010 klo 13:30

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus