Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Seurakilpailun tilanne

Seurojen välisessä pistekilpailussa lähestytään ratkaisuhetkiä. Kolme päivää on paketissa ja yksi eli neljäs kilpailupäivä jäljellä. Kuten muistetaan, seurakilpailussa pisteet lasketaan neljän ensimmäisen päivän perusteella. Tämä siksi, että palkitsemiset ennätetään tehdä, kun väki on vielä paikalla ja palkinnot voidaan antaa paikan päällä.

Eliittisarjoissa jatketaan kolmannen päivän jälkeen samoista asemista viimeiseen päivään. Kärjessä mennään edelleen TP:n punakoneen tahtiin, vaikka Paimion Rasti ja Delta alkavatkin uhkaavasti lähestyä. Pistetilanne tästä.

Nuorten sarjoissa edetään venäläiskomennossa. NordWest alkaa olla jo tavoittamattomissa ja kakkoseksi nousi kolmantena kisapäivänä niinikään venäläinen Belie Nochi, mutta vain 1 pisteen erolla Naviin. Pistetilanne tästä.

Varttuneemman suunnistusväen, arkikielellä vetskusarjoissa, puolestaa jyräävät pääkaupunkialueen seurat, Helsingin Suunnistajat ja Lynx ja pienen hajuraon jälkeen Raja-Karjalan Suunnistajat Lappeenrannasta. Pistetilanne tästä. 

 

 

15.07.2010 klo 23:17

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus