Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Käpälämäen kyläkauppa keskellä Kisakeskusta
Käpälämäen Kyläkaupan kauppias Tomi Raijas myhäilee tyytyväisenä keskellä hellettä. Asiakkaita Kisakeskuksen kyläkaupassa on riittänyt.

Kyläkauppa 1

Kylmät juomat ja jäätelö ovat tehneet kauppansa. Kiitos vuokratun pakasteauton olemme pystyneet vastaamaan kovaankin kysyntään, kertoo Raijas.
Tomi Raijas on pyörittänyt kyläkauppaa yhdessä vaimonsa, äitinsä ja yhden osa-aikaisen ulkopuolisen avun voimin. Tosin äiti on jättänyt kaupan teon nuorille ja keskittynyt lähinnä kauppiasparin jälkikasvun hoitoon.

Kyläkauppa 2

Varsinaisesti Pohja-Lankilassa toimivan baari-kyläkaupan myynnistä kertyy yli puolet kesä-elokuun aikana. Fin5-suunnistusviikko toi kyllä aimo piristyksen kesän myyntiin, kiittelee Tomi Raijas.
Kisakeskus sijaitsee keskellä Raijaksen tilan maita ja äiti Oili Muhli ei ole lähtenyt karkuun kisojen ajaksi, vaan asuu talossaan Kisakeskuksessa. Oili Muhlilla ei ole mitään valittamista lähistöllä yöpyvistä suunnistajista ja vakuuttaa että muutkin kyläläiset ovat ylpeitä siitä, että Fin5-suunnistustapahtuma on saatu Jukajärven muuten niin hiljaisille raiteille. Lisäksi järjestäjät ovat luvanneet, että mahdolliset vauriot korjataan tai korvataan. Suunnistajat ovat rehtiä porukkaa ja samaa todistaa Tomi Raijas, joka kisaviikon aikana pyörittää myös Käpälämäen karaokebaaria tiistaina, torstaina ja perjantaina. Varsinaista karaokekansaa suunnistajat eivät kuitenkaan näyttäisi olevan, vaan lähtevät nukkumaan ja valmistautumaan seuraavan päivän kisatapahtumaan jo hyvissä ajoin, kertoo Raijas. Yksi toive kisajärjestäjille Tomi Raijaksella kuitenkin olisi. Hän toivoisi saavansa Kisakeskuksena toimivalle pellolleen muistolaatan tapahtumasta, mitä hän voisi sitten vielä vanhana miehenä esitellä jälkipolvelleen.

15.07.2010 klo 16:40

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus