Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Päivän kasvo
Kolmannen kisapäivän kasvoksi valitsimme ulkomaalaista väriä. Itävallasta Fin5 –suunnistusviikolle pyöräillyt Chirstoph Heingartner päätti yhdistää samaan matkaan maisemakulttuurin, fyysisen kunnon kohottamisen ja suunnistusmatkailun.

Cristoph Heingartner

Christoph tosiaankin tuli Fin5:lle pyöräillen. Matka eteläisestä Itävallasta Grazin liepeiltä Imatralle ja Ruokolahdelle kesti 17 päivää ja matkamittariin kertyi hieman päälle 2500 km. Aikaahan opiskelijalla riittää. Päivämatkat vaihtelivat jopa 280 km:n huikeasta reissusta 30-40 km mittaiseen verryttelyyn. Ei Chrisoph mikään eilisen teeren poika pyörällä ole, sillä hän kuuluu toista vuotta Itävallan pyöräsuunnistusmaajoukkueeseen.
Fin5 –suunnistusviikkoa Christoph piti erinomaisesti järjestettynä ja ilmapiiriltään hienona. Erityisesti hän ihasteli sitä innostuneiden ihmisten määrää, joka järjestelyissä toimii. Maastoja hän piti todella vaativina, mutta opettavaisina. Jukajärvelle hän pyöräilee päivittäin Imatralta Mansikkalan koululta.
Finiltä Christoph suuntaa Ruotsiin O-ringenille. Sieltä hän ei enää kuitenkaan aio kotiin pyöräillä, vaan pistää fillarin kaverin autoon ja nautiskelee itse repsikan paikalla.

15.07.2010 klo 13:56

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus