Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Seurakilpailussa tilanteet tasoittuivat

Toinen kilpailupäivä paahtavassa helteessä toi seurojen väliseen pistekilpailuun uutta jännitettä. Tilanne tasoittui kaikissa seurattavissa sarjaryhmissä ja kärkisijoille on mahdollisuudet vielä monella muullakin kuin nyt kolmen parhaan joukossa olevalla seuralla.

Eliittisarjoissa Tampereen Pyrintö piti edelleen pintansa ja samoin Paimion Rasti kakkossijansa, mutta kolmoseksi nousi toisen kisapäivän parhaat pistee kerännyt Helsingin Suunnistajat. Delta nousi neljänneksi ja Kangasala SK hyytyi helteessä viidenneksi. Mutta kuten todettiin, mitään ei ole vielä ratkaistu lopullisesti. Yhteispisteet täältä.

Nuorten sarrjoissa NordWest piti  ykkössijansa edellisen päivän tapaan, jopa vielä reilummalla erolla. Kakkoseksi nousi Rajamäen Rykentti ja kolmoseksi Navi. Aivan tuntumassa läähättävät Keravan Urheilijat, Ounasvaaran Hiihtoseura ja Lappeen Riento. Yhteispisteet täältä.

Varttuneempien sarjoissa Rastivarsat tiputettiin armotta kärkipaikalta kuudenneksi, ja ykköseksi  kipusi edellispäivän kakkospaikalta Lynx. Lähituntumassa kakkosena vaanii Helsingin Suunnistajat ja kolmosena Tampereen Pyrintö. Yhteispisteet täältä.

14.07.2010 klo 00:14

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus