Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Ihana tunnelma!
Lappeenrantalaiset Heidi Asikainen ja Timo Väisänen tulivat tiistaina poikiensa Jussin ja Antin kanssa maistelemaan Fin5-tunnelmaa Jukajärven kilpailukeskukseen.

Heidi ja perhe

Ruokolahdelta syntyisin oleva Heidi harrasti suunnistusta teini-ikäiseksi asti aktiivisesti ja suunnitelmissa oli nyt aikuisena tehdä come back suunnistuksen pariin täällä Jukajärvellä. Suunnitelma jäi kuitenkin toteutumatta, kun perheen perustaminen tuli onnellisesti etusijalle. Kilpailukeskuksen ihana tunnelma ja kaikkialta henkivä suunnistusväen yhteishenki alkoivat nyt sytyttää Heidin suunnistuskipinää ja varmaankin näemme hänet ennen pitkää taas lähtöviitoituksella ja maalivaatteen alla. Jussi, 2,5 v kiersi äitinsä kanssa Rastirallin ja mukavaa oli, juomarasti oli paras rasti Jussin mielestä. Juuri yksivuotispäiväänsä viettänyt Antti nautti helteestä rattaissa. Perheen isä Timo ei ole harrastanut suunnistusta kilpailumielessä, mutta työssään sotilaskouluttajana hän tietenkin suunnistaa. Perhe jatkaa lomanviettoaan vielä muutaman päivän Jukajärven lähistöllä veden äärellä.

13.07.2010 klo 13:38

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus