Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Kansainvälinen viikko

Kun vielä viikko ilmoittautumisaikaa on jäljellä, näyttää osallistujajoukko jo tässä vaiheessa erittäin kansainväliseltä. Ulkomaalaisia suunnistajia on Fin5:lle tällä hetkellä ilmoittautunut jo lähes 700. Mielenkiintoista nähdä, meneekö 1000 ulkomaalaisen osallistujan raja rikki.

Eniten ulkolaisia osallistujia tulee luonnollisesti lähimmästä naapuristamme Venäjältä, josta on ilmoittautunut jo lähes 500 suunnistajaa. Seuraavat jäävätkin jo kauas taakse, mutta mukava edustus on mm. Itävallasta (36 suunnistajaa), Sveitsistä (24) ja Eestistä (20). Kaikkien noiden osalta määrät tulevat vielä nousemaan viimeisen ilmoittautumisportaan yhteydessä.

Mielenkiintoista on myös, että Australiasta ja Japanista on enemmän osallistujia kuin läntisestä naapuristamme, Ruotsista. Onkohan ruokolahtelainen korpimaasto ja rajan läheisyys pelottanut ruotsalaiset?

Suomalaisista seuroista eniten ovat tähän mennessä saaneet jalkeille Helsingin Suunnistajat (60), Suunta Jyväskylä (52) ja Navi (50).

09.06.2010 klo 15:42

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus