Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Uutta! Keltaiset johtajan liivit

Fin5 -suunnistusviikon kokonaiskilpailun kärkipaikalla olevat saavat tänä vuonna ylleen keltaiset johtajan liivit Tour de Francen tapaan. Johtajan liivin saavat ensimmäisen osakilpailun sarjavoittajat ja sen jälkeen aina kunkin päivän jälkeen yhteistuloksissa sarjansa piikkipaikan vallanneet suunnistajat. Näin kokonaiskilpailun johdossa olevat erottuvat selvästi muista kilpailijoista  lähtöpaikoille mennessä, metsässä kilpailun tiimellyksessä sekä varsinkin loppuviitoituksella. Liivi tuo mukavasti lisämaustetta kilpailuun muutenkin kuin värinsä puolesta. On hyvinkin todennäköistä, että paineet kärjessä kulkevalla kasvavat, ainakin nuorempien sarjoissa.

Liivin saa omakseen jokainen, joka on ollut kokonaiskilpailun johdossa vähintän yhden osakilpailun jälkeen. Kilpailijoiden seremoniallinen liivitys tapahtuu kilpailukeskuksessa kunkin päivän tulosten selvittyä. Aivan jokaisessa sarjassa liivi ei ole käytössä, mutta vähintäänkin kaikissa E- ja A -sarjoissa.

Liivit on hankkinut Innotiimi Oy, yksi Fin5 -suunnistusviikon yhteistyökumppaneista.

07.04.2010 klo 20:14

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus