Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Juttusarja karttojen kehityksestä

Nykyisin Suomessa suunnistetaan huippulaadukkailla, yksityikohtaisilla kartoilla. Huippusuunnistajiemme ja valmennusjohdon mielestä välillä jopa liiankin tarkoilla ja paikkaansa pitävillä, mikä välillä aiheuttaa sopeutumisvaikeuksia kansainvälisissä kilpailuissa maailman eri kolkilla.

Tulevan Fin5 -suunnistusviikon kilpailukarttojen laatua päästään arvioimaan ensi kesänä, mutta niiden laatu tuskin on kenenkään menestymiselle tai rastien löytymiselle este.

Kartat eivät kuitenkaan  pidemmän aikaperspektiivin valossa ole kovinkaan kauaa olleet läheskään niin tarkkoja. Ei tosin maastokaan samanlaista kuin nykyään.

Nyt saatte ainutlaatuisen tilaisuuden seurata tulevan Fin5 -alueen karttojen kehitystä juttusarjassamme, jonka on koonnut kilpailuorganisaation johtaja, Antti Kanerva. Viikoittain julkaistavissa jutuissa esitellään menneiden aikakausien karttoja sekä niihin liittyvää taustatietoa.

Juttusarjaan pääset tästä.

20.03.2010 klo 16:09

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus