Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
SK Vuoksi palkittiin Urheilugaalassa

SK Vuoksi palkittiin Hyvä Seura -pääpalkinnolla Suomen Urheilugaalassa Hartwall Areenalla maanantaina 11.1.2010. Lopullisen valinnan teki 70 -jäseninen, yhteiskunnan eri vaikuttajatahoista koostuva, opetusministeri Stefan Wllinin johtama raati. SK Vuoksi valittiin jo joulukuussa kolmen finalistin joukkoon ja jo se oli suuri tunnustus nuoren seuran työlle sekä koko suunnistusurheilulle. Jännittävässä julkistustilaisuudessa, monituhatpäisen gaalajuhlaväen ja yleisön edessä saatu pääpalkinto ylitti huimimmatkin odotukset. Valintakriteereissä korostettiin onnistunutta aiempien seurojen yhdistämistä ja sen jälkeistä toiminnan nostamista aivan uudelle tasolle, nykyistä arvopohjaa sekä uusien ideoiden rohkeaa kokeilua perinteitä unohtamatta.

Seuran edellinen puheenjohtaja Antti Kanerva mainitsi kiitossanoinaan: "Tämä tuntuu huikealta!" Se on ollut juuri oikea termi kuvaamaan seuraväen tuntoja palkinnon saamisen jälkeisinä päivinä. Vilpitöntä iloa palkitsemisen johdosta ovat osoittaneet myös muiden urheilulajien ja seurojen edustajat, yhteistyökumppanit ja Imatran kaupungin ja Ruokolahden kunnan edustajat.

Gaalatunnelmiin pääset tästä.

 

SK Vuoksen seuraväki ja yhteistyökumppanit juhlistivat palkitsemista ja "Uuno" -pyttyä kakkukahvien merkeissä perjantai-iltana Imatran Urheilutalolla. JUhlatunnelmiin pääset tästä.

15.01.2010 klo 23:05

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus