Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit
Yli 1000 ilmoittautunutta!

Fin5 -suunnistusviikolle on ensimmäisessä ilmoittautumisportaassa ilmoittautunut 1040 suunnistajaa  16 eri maasta. Osallistujista luonnollisesti suurin osa on suomalaisia (905), seuraavaksi eniten venäläisiä (60) ja kolmanneksi eniten itävaltalaisia (24). Kaukaisimmat osanottajat tulevat Australiasta (2) ja ehkäpä meille pohjoismaalaisille myös eksoottisesta suunnistusmaasta, Kolumbiasta (3).

Suomalaisista seuroista eniten joukkoja ovat saaneet liikkeelle tähän mennessä Navi (43), Helsingin suunnistajat (37) ja Suunta-Jyväskylä (32). Yli 20 osallistujan seuroja ovat lisäksi: Espoon Akilles (26), Olavin Rasti ja Tampereen Pyrintö (25), Rasti-Ketut Alavudelta (23), Rajamäen Rykmentti, Keravan Urheilijat ja  Kangasala SK (21).

- Ensimmäisessä portaassa ilmoittautuneiden määrä oli reilusti tavoitteen mukainen. Aikaisempien suunnistusviikkojen tiedot osoittavat, että ilmoittautumisten tahti kiihtyy kevättä ja kesää kohti. Lisäksi meillä on jo varmuudella tiedossa, että ulkomaalaisia osallistujia tulee lisää, kertoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, Antti Kanerva.

 

04.01.2010 klo 08:43

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus