Pääyhteistyökumppanit
Yhteistyökumppanit

Kuntosuunnistus

Kuntosuunnistajille on tarjolla päivittäin 6 eri vaihtoehtoa, kolme eri taitotasoa (A, B ja C) vaihtoehtoina pitkä tai lyhyt matka. Ratavaihtoehdot ovat nähtävillä kilpailukeskuksen kuntosuunnistusinfossa. Kuntosuunnistusradan valinnassa kannattaa huomioida, että maasto on vaativaa suunnistusmaastoa ja korkeuserot huomioiden myös fyysisesti raskasta edetä. C sarjan radat on pyritty laatimaan niin, että niistä selviytyy myös aloitteleva kuntosuunnistaja. Lisäksi on tarjolla perheen nuoremmillekin suunnistusrata saattajan kanssa Perhe-RR radalla.

Kuntosuunnistuksen lähtö on avoinna seuraavasti: Ma 12.30-15.30, ti 11.30-14.30, to 11.30-14.30, pe 11.30-14.30 ja la 10.30-13.30.

Torstaina 15.7. kuntosuunnistuksessa tarjolla lisäksi yhteislähtö (fyysisesti vaativa, pitkä rata), jonka lähtöaika 11.30 ja lähtöpaikka kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Yhteislähtökuntosuunnistuksessa osallistujia pyydetään varautumaan omalla juomahuollolla.

Ilmoittautuminen ja maksut
Ilmoittautuminen tehdään kilpailukeskuksen kuntosuunnistusinfossa, jossa saa kilpailunumeron maksettuaan haluamiensa päivien maksun. Numerosta ilmenee päivä(t), jotka kuntosuunnistaja on maksanut. Karttamaksu on 40 €/viikko tai 10 €/päivä. Kuntoilija voi vuokrata infosta Emit-kortin, jonka vuokra on 15 €/viikko tai 4 €/päivä. Kadonneesta vuokrakortista peritään 50 €.

Lähtö 5 Kuntosuunnistus
Kuntosuunnistajilla on oma lähtöpaikka, lähtö 5 (Veikkaus) ja Perhe-RR lähtöpaikka on lähtö 4. Lähdössä kuntosuunnistaja ottaa karttalaatikoista valitsemansa radan kartan, ilmoittautuu lähdön toimitsijalle, joka kirjaa kuntosuunnistajan numeron, valitun radan ja lähtöajan. Perhe RR:n lähdössä toimitsija antaa perheelle tarvittavan määrän karttoja. Kuntosuunnistaja aloittaa suunnistuksen nollaamalla Emit-kortin.

Maali
Kaikki kuntosarjalaiset tulevat maaliin 5 (Vaikkaus), myös Perhe-RR. Emit-kortti luetaan maalissa. Myös torstain yhteislähdön osallistujat tulevat maaliin 5. Vuokrattu Emit-kortti on palautettava vuokra-ajan päättymisen jälkeen kuntosuunnistusinfoon. Maalin jälkeen kuntosuunnistaja saa halutessaan väliaikatulosteen suorituksestaan.

Tulokset
Päivittäiset tulokset ovat nähtävillä kilpailukeskuksessa tulostaululla ja suunnistusviikon kotisivuilla. Yhteistuloksia ei lasketa.

Palkinnot
Päivittäin arvotaan kaksi palkintoa jokaista rataa kohti. Viidentenä kilpailupäivänä 17.7. saa halutessaan muistomitalin infosta.

 

 

  SKVuoksilogo3                       Vaakuna värillinen (kopio)    Imatra            Muokattu vaakuna (kopio)  Ruokolahti 

Ssl vaaka (kopio)

                          Tornator nettilogo                                  ONE WAY nettilogo                                                                                                                                                                                                 

 StoraEnso nettilogo

                                                           

                                                            Pohjola                         Veikkaus